Voor een beetje rust en een moment voor jezelf staan schoonheidsspecialistes Minke, Puck, Lisa en Aset voor je klaar. In de salon draait het om goed advies voor je huid en het thuisgebruik van de producten. Wij werken met uitsluitend natuurzuivere en waar mogelijk ook biologische producten en cosmetica. 

 

Esse Probiotic Skincare  ♥ 

 

Salonbehandelingen

Wij werken altijd met behandelingen op maat. Voor de eerste behandeling wordt een intakegesprek gehouden. Bij elke behandeling wordt besproken waar we ons deze keer op gaan focussen , gebaseerd op de specifieke behoefte van jou en jouw huid op dat moment.

 

Gezichtsbehandelingen:

45 minuten
Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, peeling, onzuiverheden verwijderen en een masker.

60 minuten
Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage 10 tot 15 minuten en een masker.

75 minuten
Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, peeling, onzuiverheden verwijderen, klassieke massage 20 tot 25 minuten incl. hoofdhuidmassage of een bindweefselmassage, en een masker. 

90 minuten
Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage 30 minuten incl. hoofdhuidmassage of een bindweefselmassage, ampul inmasseren en een masker. 

LET OP: Het is ook mogelijk om losse behandelingen te boeken. Zie hiervoor de Prijslijst.

 

Bindweefselmassage

Ziet je huid er dof of vermoeid uit of zorgen rimpels ervoor dat je er ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent? Dan is bindweefselmassage een mooie manier om daar verandering in te brengen. Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Je kan werkelijk de conditie verbeteren door de gezichtsspieren dieper te masseren. De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Het collageen van je huid wordt gestimuleerd zodat je weer vollere wangen krijgt. Rimpels worden minder diep, zoals kraaienpootjes of de fijne lijntjes rond de mond.

Na 1 behandeling oogt je huid al frisser.

Wil je de conditie verder verbeteren dan adviseren wij de bindweefselmassage in kuurverband. Elke week plannen wij dan een behandeling in.

Resultaat:

  • Stevigere huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding

 

Microdermabrasie

In een microdermabrasie behandeling wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd, waardoor de huid zichtbaar verbetert. Microdermabrasie geeft direct resultaat. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, vermindert pigmentvlekken, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. Je zult zien dat je huid zachter, gladder en egaler is na de microdermabrasie behandeling.

Het beste resultaat bereik je met een kuur van 3 tot 10 behandelingen afhankelijk van je huid. In een kuurverband kom je om de 7 à 10 dagen om de huid even te laten herstellen.

Belangrijk is om bij deze behandeling de juiste producten erbij te gebruiken.

 

Direct reserveren

 

Volg ons ook online

Copyright Beauties 2018-2022 | Privacyverklaring